Woonhuisverzekering

Heeft u problemen met het afsluiten van een woonhuisverzekering?
Een probleem. Reguliere verzekeringsmaatschappijen willen uw woonhuis niet ( meer ) verzekeren. Dit, omdat u een strafrechtelijk verleden heeft, teveel schades heeft geclaimd of simpelweg een keer een betaling heeft gemist. Gelukkig kunnen wij u een oplossing voor uw probleem bieden. Dit doen wij in samenwerking met de Vereende. Ongeacht het probleem, wij helpen u weer aan een verzekering. Wel zo belangrijk, want het is vanuit de hypotheekverstrekker een verplichting. Samen maken we een offerte op om u vervolgens een persoonlijk aanbod te doen. Het kan dezelfde dag nog geregeld zijn.

Wilt u een woonhuisverzekering afsluiten?
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende Verzekeringen woonhuisverzekering

Polisvoorwaarden woonhuisverzekering de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

iDEAL > betaling > verzekering > dekking
Zodra de verzekering is geoffreerd zullen wij u vervolgens de betaalgegevens e-mailen. De betaling doet u middels iDEAL. Wanneer de betaling dezelfde dag ( binnen kantoortijden ) heeft plaatsgevonden dan zullen wij de dekking tijdens werkdagen aan u bevestigen. Wij accepteren ook zakelijke aanvragen van uw bedrijf. U kunt dus voor alle verzekeringen bij Probleemverzekering terecht.

Woonhuisverzekering aanvragen ( online )

Voor het aanvragen van een woonhuisverzekering gelden de volgende voorwaarden: 


Contactgegevens Probleemverzekering:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.