AVB de Vereende

Om diverse redenen kan een verzekeraar u een aanvraag voor een AVB weigeren. Wanneer u een probleem heeft met het afsluiten van een AVB voor uw bedrijf dan neemt u contact met ons op. De AVB van de Vereende is zó ontwikkeld dat deze voor de meeste bedrijven en beroepen geschikt is. U kunt hierdoor de aansprakelijkheid van uw bedrijf alsnog afdekken, zonder dat u zich druk hoeft te maken of u bij een eventuele aansprakelijkstelling wel goed verzekerd bent. Wij verzorgen een AVB-offerte van de Vereende voor u.

Omvang van de dekking AVB Vereende

De AVB van de Vereende dekt schade die u of uw medewerkers toebrengen aan anderen. U bent verzekerd voor zowel schade aan zaken als schade aan personen. De verzekering biedt dekking tegen schade tot € 1.250.000,- per aanspraak, en twee keer dit bedrag in een verzekeringsjaar.

Werkgeversaansprakelijkheid voor motorvoertuigen

U kunt ten behoeve van de aansprakelijkheid voor uw werknemers met motorvoertuigen er ook voor kiezen om hierbij een WEGAM-verzekering in combinatie met de AVB van de Vereende bij ons af te sluiten.

Wilt u een zakelijke verzekering afsluiten?
Neem voor meer informatie, een offerte of het direct afsluiten van een zakelijke verzekering contact op met één van onze medewerkers.
U neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier