Strafrechtelijk verleden

Wij bieden u de mogelijkheid om toch een ( auto- )verzekering af te sluiten. Via verzekeraar de Vereende Verzekeringen kunnen wij u een aanbieding doen. Wij zijn dealer van de Vereende Verzekeringen en kunnen kosteloos een offerte voor u opmaken. De Vereende Verzekeringen is bij uitstek dé verzekeraar voor bijzondere risico's. Ook wanneer er sprake is van een strafrechtelijk verleden.

Ook met een strafrechtelijk verleden kunt u een verzekering afsluiten voor een:

Wilt u een verzekering afsluiten?
Wij maken graag samen met u een kosteloze offerte op. Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier


Hoe werken wij?
De Vereende Verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij voor mensen die elders niet terecht kunnen. Zij hebben geen acceptatieplicht. De Vereende Verzekeringen werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf bij De Vereende een offerte aanvragen. Wij kunnen, samen met u, direct een offerte opmaken.

Premiebetaling
Om een verzekering van de Vereende af te sluiten moet u drie maanden premie vooruit betalen. Voor motorvoertuigen moet ook een waarborgsom vooruit voldaan worden. U mag daarna de premie per maand verder betalen. De eerste kwartaalbetaling voldoet u aan ons middels een iDEAL betaling. Wij zenden u hiervoor een link toe per e-mail. Zodra u heeft voldaan ontvangen wij hiervan een bevestiging en zullen wij de dekking van de Vereende verzekering( -en ) aan u bevestigen. Een paar dagen later zenden wij u de polisbescheiden toe per post.

Contactgegevens Probleemverzekering: ( de Vereende verzekeringen )

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Verzekeringen afsluiten met een strafrechtelijk verleden: