Strafrechtelijk verleden

Bent u, of een andere belanghebbende bij het afsluiten van een verzekering, in de laatste acht jaar, als verdachte of ter uitvoering van een opgelegde (straf)maatregel, in aanraking geweest met politie of justitie? Dan kan het lastig zijn om in aanmerking te komen voor een nieuwe (auto-)verzekering. De meeste verzekeringsmaatschappijen zullen u weigeren als nieuwe klant. 

Wij zijn dealer van de Vereende Verzekeringen en kunnen u voor elke verzekering van de Vereende van dienst zijn.
U neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00.
 

strafrechtelijk verleden

Wij bieden u de mogelijkheid om toch een (auto-)verzekering af te sluiten. Via verzekeraar de Vereende Verzekeringen kunnen wij u een aanbieding doen. Wij zijn dealer van de Vereende Verzekeringen en kunnen kosteloos een offerte voor u maken. De Vereende Verzekeringen is bij uitstek dé verzekeraar voor bijzondere risico's. Ook in het geval dat er sprake is van een strafrechtelijk verleden.
 

U kunt een verzekering met een strafrechtelijk verleden afsluiten voor een:

  • autoverzekering
  • bestelautoverzekering
  • motorverzekering
  • scooterverzekering
  • brommobielverzekering
  • inboedelverzekering
  • woonhuisverzekering
  • aansprakelijkheidsverzekering
Wilt u een verzekering afsluiten?
Wij brengen graag eerste een offerte uit. Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte. Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00.Hoe werken wij?
De Vereende Verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij voor mensen die elders niet terecht kunnen. Zij hebben geen acceptatieplicht. De Vereende Verzekeringen werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf bij De Vereende een offerte aanvragen. Wij kunnen voor u de offerte direct verzorgen.

Premiebetaling
Om een verzekering van de Vereende af te sluiten moet u drie maanden premie vooruit betalen. Voor motorvoertuigen moet ook een waarborgsom vooruit voldaan worden. U mag daarna de premie per maand verder betalen. De eerste kwartaalsbetaling doet u aan ons met een IDEAL betaling. Wij zenden u hiervoor een link toe per e-mail. Als u heeft voldaan ontvangen wij hiervan een bevestiging en zullen de dekking van de Vereende verzekering aan u bevestigen. Een paar dagen later zenden wij u de polisbescheiden toe per post.

Contactgegevens Probleemverzekering: ( de Vereende Verzekeringen )

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag