Fraude

Bij de Vereende Verzekeringen kunnen wij klanten onderbrengen die wat voor manier dan ook betrokken zijn geweest bij fraude. De Vereende heeft geen acceptatieplicht. Wenst u meer informatie te ontvangen over het afsluiten van een nieuwe verzekering? Neem dan contact met ons op. Wij leggen het u graag uit, kunnen direct een offerte met u opmaken en u kunt uw verzekering in veel gevallen dezelfde dag nog afsluiten.

Wilt u een Vereende verzekering afsluiten?
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of neem telefonisch contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier


Fraude bij ( auto-)verzekeringen
Verzekeraars worden bij de acceptatieprocedure van verzekeringen en afhandeling van ( schade- )claims regelmatig geconfronteerd met fraude. Uit onderzoek is gebleken dat er bijvoorbeeld in 2018 al bijna 13.000 keer verzekeringsfraude is aangetoond. Fraude met en rond verzekeringen verhoogt echter de premies voor iedereen en is maatschappelijk niet aanvaardbaar. Verzekeraars besteden veel tijd aan fraudebestrijding. Indien er fraude is aangetoond, dan zal dat in een landelijke database worden geregistreerd. Deze database is alleen inzichtelijk voor speciale medewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Men krijgt een zogeheten Vertrouwelijke Mededeling achter de naam. Niet alleen de naam, maar ook de geboortedatum, woonplaats enz. en de verzekeraar die de vermelding heeft gemaakt staan hierin geregistreerd. Bovendien zal men bij elke reguliere verzekeringsaanvraag tegen de lamp lopen en zal de verzekering worden afgewezen.

Op deze website kunt u ondanks een fraudemelding toch een verzekering voor bijvoorbeeld uw auto aanvragen. Wij kunnen een oplossing bieden. Uw auto, inboedel, opstal of brommobiel moet tenslotte toch verzekerd worden.

Contactgegevens Probleemverzekering:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.