WEGAM-verzekering de Vereende

Heeft u personeel met bedrijfsauto’s, eigen auto’s of andere motorrijtuigen ( bezorgscooter, bezorgfiets ) die werkzaamheden voor u verrichten binnen uw bedrijf? Dan is voor u de aanvullende WEGAM-verzekering van de Vereende bij uitstek geschikt. WEGAM staat voor Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen. Met name voor o.a. bezorgdiensten doe problemen hebben met het afsluiten van een verzekering zoals een koeriersdienst, bezorging van maaltijden ( pizzeria ) bieden wij deze verzekering van de Vereende aan. De WEGAM-verzekering kan bij de Vereende niet als los product worden afgesloten, maar alleen in combinatie met de aansprakelijkheidsverzekering voor het bedrijf ( AVB ). Wilt u een verzekering aanvragen voor de WEGAM-verzekering? Bel ons voor een offerte. Het aanvraagformulier voor de WEGAM-verzekering kunt u hier downloaden Tel. 0852100104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

WEGAM-premie per object: € 113,44 per jaar.

Veelgestelde vragen over de Vereende WEGAM-Verzekering:

Waarom kan de WEGAM-verzekering alleen in combinatie met een AVB via de Vereende worden afgesloten?
De werkgeversaansprakelijkheid is een onderdeel van de aansprakelijkheidsverzekering voor het bedrijf, daarom heeft Vereende ervoor gekozen om de WEGAM-verzekering als aanvulling op de AVB aan te bieden.

Ik heb een pizzeria met een aantal bezorgscooters / bezorgfietsen. Kunnen jullie deze op de WEGAM-verzekering verzekeren?
Ja, juist voor deze moeilijker te verzekeren risico’s kunnen wij een WEGAM-verzekering aanbieden. Maar natuurlijk kunnen ook andere bedrijven zoals een koerierbedrijf een WEGAM-verzekering bij ons aanvragen.

Hoe lang duurt het voordat jullie een aanvraag beoordeeld hebben?
Binnen een paar dagen ontvangt u van ons een uitgewerkte offerte per e-mail.

Wat kost een WEGAM-verzekering bij de Vereende?
Dit is afhankelijk van het aantal en soort voertuigen dat gebruikt wordt voor het verrichten van de werkzaamheden. Per object is de premie € 113,44 per jaar.

Wat is het verzekerd bedrag van de WEGAM-dekking?
Voor de WEGAM-verzekering geldt hetzelfde verzekerd bedrag als voor de verzekering van de aansprakelijkheidsverzekering voor het bedrijf. 

Hoe vraag ik een WEGAM-dekking aan?
U kunt bij Probleemverzekering het aanvraagformulier voor een Vereende WEGAM-verzekering downloaden. Vul deze verder in en stuur deze terug naar ons. Wij verzorgen dan spoedig een offerte voor de WEGAM-verzekering uw bedrijf. Wilt u ons advies? Tel. 0852100104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier