Inboedelverzekering

Heeft u problemen met het afsluiten van een inboedelverzekering?
Het is mogelijk dat reguliere verzekeringsmaatschappijen uw inboedel niet ( meer ) wensen te verzekeren. U heeft een probleem met het afsluiten van een nieuwe inboedelverzekering. Of dit nu komt door een CIS registratie en/of een eerdere hennepplantage in uw woning, het lukt u maar niet uw inboedel verzekerd te krijgen. Gelukkig kunnen wij u daar wèl bij helpen. Samen met u maken wij snel een offerte op, dan kunt u in vrijwel alle gevallen dezelfde dag nog verzekerd zijn. Wij werken samen met de Vereende. Wij zien geen beren op de weg en helpen u. Snel en transparant.

Wilt u een inboedelverzekering afsluiten?
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende Verzekeringen inboedelverzekering

Polisvoorwaarden inboedelverzekering de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

iDEAL > betaling > verzekering > dekking
Zodra de verzekering is geoffreerd zullen wij u vervolgens de betaalgegevens e-mailen. De betaling doet u middels iDEAL. Wanneer de betaling dezelfde dag ( binnen kantoortijden ) heeft plaatsgevonden dan zullen wij de dekking tijdens werkdagen aan u bevestigen. Wij accepteren ook zakelijke aanvragen van uw bedrijf. U kunt dus voor alle verzekeringen bij Probleemverzekering terecht.

Inboedelverzekering aanvragen ( online )

Voor het aanvragen van een inboedelverzekering gelden de volgende voorwaarden: 


Contactgegevens Probleemverzekering:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.