Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijf de Vereende

Om diverse redenen kan een verzekeraar u een aanvraag voor een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijf weigeren. Wanneer u een probleem heeft met het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf dan neemt u contact met ons op. De aansprakelijkheidsverzekering bedrijf van de Vereende is zó ontwikkeld dat deze voor de meeste bedrijven en beroepen geschikt is. U kunt hierdoor de aansprakelijkheid van uw bedrijf alsnog afdekken, zonder dat u zich druk hoeft te maken of u bij een eventuele aansprakelijkstelling wel goed verzekerd bent. Wij verzorgen een offerte voor een aansprakelijkheidsverzekering bedrijf van de Vereende voor u.

Omvang van de dekking Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijf

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van de Vereende dekt schade die u of uw medewerkers toebrengen aan anderen. U bent verzekerd voor zowel schade aan zaken als schade aan personen. De verzekering biedt dekking tegen schade tot € 1.250.000,- per aanspraak, en twee keer dit bedrag in een verzekeringsjaar.

Werkgeversaansprakelijkheid voor motorvoertuigen

U kunt ten behoeve van de aansprakelijkheid voor uw werknemers met motorvoertuigen er ook voor kiezen om hierbij een WEGAM-verzekering in combinatie met de aansprakelijkheidsverzekering bedrijf van de Vereende bij ons af te sluiten.

Wilt u een zakelijke verzekering afsluiten?
Neem voor meer informatie, een offerte of het direct afsluiten van een zakelijke verzekering contact op met één van onze medewerkers.
U neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier