BSO-bus verzekering ( Vh Stint )

Heeft u problemen met het afsluiten van een BSO-bus verzekering?
Wanneer een reguliere verzekeringsmaatschappij uw BSO-bus van uw kinderopvang / buitenschoolse opvang niet ( meer ) wenst te accepteren, zijn wij daar om u weer op weg te helpen. Letterlijk en figuurlijk. Wij kunnen uw BSO-bus wèl verzekeren. Vaak dezelfde dag nog! Wij luisteren eerst goed naar uw verhaal en gaan dan op zoek naar de oplossing. De oplossing van het verzekeringsprobleem kan altijd gevonden worden bij de Vereende Verzekeringen. Voor de BSO-bus verzekering maken wij graag samen met u een vrijblijvende offerte op. Dan bent u en uw kinderdagverblijf / buitenschoolse opvang verzekerd van een goede BSO-bus verzekering.

Wilt u een BSO-bus verzekering afsluiten?
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 18:00. Zaterdag 09:00 - 17:00.

Contactformulier


iDEAL > betaling > verzekering > dekking
Zodra de verzekering is geoffreerd zullen wij u vervolgens de betaalgegevens e-mailen. De betaling doet u middels iDEAL. Wanneer de betaling dezelfde dag ( binnen kantoortijden ) heeft plaatsgevonden dan zullen wij de dekking tijdens werkdagen aan u bevestigen. Wij accepteren ook zakelijke aanvragen van uw bedrijf. U kunt dus voor alle verzekeringen bij Probleemverzekering terecht.

BSO-bus verzekering aanvragen ( online )

Voor het aanvragen van een BSO-bus verzekering gelden de volgende voorwaarden: 


Contactgegevens Probleemverzekering:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 18:00. Zaterdag 09:00 - 17:00.