Taxiverzekering

Via ons kunt u uw taxi( 's ) nog wel verzekeren
Wat is het tegenwoordig lastig uw taxi( 's ) te verzekeren. Vrijwel alle reguliere verzekeringen achten het verzekerbare risico te groot. Uw taxi is de motor van uw onderneming en u wilt alles goed geregeld hebben. Uw passagiers dienen goed verzekerd te zijn en aangezien het steeds drukker op de weg wordt is het van groot belang alles goed op orde te hebben. Niet in de laatste plaats voor het voortbestaan van uw onderneming, maar ook voor u zelf als chauffeur.

Wilt u een taxiverzekering afsluiten?
Neem voor meer informatie, een offerte of het direct afsluiten van een taxiverzekering contact op met één van onze medewerkers.
U neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier


Preferred dealer van taxiverzekeringen

De Kilometerverzekering BV is preferred dealer van de Vereende Verzekeringen. De Vereende Verzekeringen verzekert 'bijzondere risico's', waaronder ook taxi's. Wij kunnen u een solide taxiverzekering bieden, zonder onzekerheden. Ondernemen is vandaag de dag soms al lastig genoeg. Het is fijn als u zich om de verzekeringen geen zorgen hoeft te maken. Wij zijn bekend op uw vakgebied en staan u graag te woord bij vragen. Ook wanneer u met uw taxi onverhoopt schade heeft opgelopen staan wij u bij. Wij ontzorgen en staan voor kwaliteit en persoonlijke, snelle service.

De RDW controleert taxi's

Vanaf 1 oktober 2019 is de RDW taxi's actief gaan controleren. Zij controleren of de taxi's verzekerd zijn. Er dient te allen tijde minimaal een WA verzekering afgesloten te zijn. Dit is een wettelijke verplichting. Aangezien vrijwel alle maatschappijen het risico 'taxi' niet meer wensen te verzekeren, resulteert dat soms in het onverzekerd rondrijden van taxi's. Voor de onderneming en de passagiers een groot ( financieel ) risico! Wanneer de RDW constateert dat een taxi onverzekerd is zullen zij vaak eerst een waarschuwing afgeven. Wanneer er alsnog geen verzekering wordt afgesloten, dan zal er een boete van minimaal € 409,- worden uitgeschreven. Wanneer een onverzekerde taxi staande wordt gehouden dan zal er een boete van minimaal € 600,- worden uitgeschreven. 

Uw taxi( 's ) snel verzekeren

U kunt ons voor een taxiverzekering zes dagen per week telefonisch bereiken. Van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur. Wij maken samen met u een offerte op en in de meeste gevallen kunt u uw voertuig( -en ) dezelfde dag nog verzekeren. Wel zo makkelijk.

Download polisvoorwaarden van de Vereende taxiverzekering

Polisvoorwaarden Taxiverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Taxiverzekeringen

Polisvoorwaarden Rechtsbijstand verkeer de Vereende Taxiverzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Taxiverzekeringen

iDEAL > betaling > verzekering > dekking
Zodra de verzekering is geoffreerd zullen wij u vervolgens de betaalgegevens e-mailen. De betaling doet u middels iDEAL. Wanneer de betaling dezelfde dag ( binnen kantoortijden ) heeft plaatsgevonden dan zullen wij de dekking tijdens werkdagen aan u bevestigen. U kunt dus voor alle verzekeringen bij Probleemverzekering terecht.

Taxiverzekering aanvragen ( online )

Voor het aanvragen van een taxiverzekering gelden de volgende voorwaarden: 


Contactgegevens Probleemverzekering:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.