Bezorgscooter verzekering

Zoekt u een nieuwe bezorgscooter verzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen de medewerkers van uw pizzeria, pizzakoerier, sparerib express, shoarmazaak of andersoortige onderneming veilig de weg op met hun scooter. Zowel de voertuigen als uw persoon dient goed verzekerd te zijn. Vanzelfsprekend in de hoedanigheid van bezorger van maaltijden aan huis.

Bezorgscooter verzekering opgezegd?
Ook wanneer de verzekeraar van de bezorgscooter de verzekering heeft opgezegd of aangeeft dit risico niet te willen verzekeren, kunnen wij u te allen tijde een nieuwe aanbieding doen. Dat werkt eenvoudig. Gewoon even contact met ons opnemen. En u ontvangt de offerte nog dezelfde dag.

Offerte verzekering bezorgscooter aanvragen
Om uw bezorgscooter snel te verzekeren kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Zorg ervoor dat u het kenteken en de meldcode bij de hand heeft. Dat maakt het maken van een offerte makkelijker en sneller. Het maakt daarbij niet uit of u voor het eerst een bezorgscooter gaat verzekeren of omdat de oude maatschappij de verzekering heeft opgezegd. Wij offreren u in alle gevallen een persoonlijke aanbieding voor de verzekering van de bezorgscooter( -s ).

Eigen risico bezorgscooter
Op onze bezorgscooter verzekeringen zit een eigen risico van minimaal € 1.000,- voor schade aan derden. U kunt ook kiezen voor € 1.250,- of € 1.500,- per schadegebeurtenis. Met een hoger eigen risico verlaagt u de premie.


Contact bezorgscooter verzekering 
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de bezorgscooter verzekering van de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden bezorgscooter verzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden schadeverzekering voor opzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

Contactgegevens Probleemverzekering:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.