onverzekerd

Staat uw auto, motor, scooter, woonhuis, inboedel of ander object op dit moment onverzekerd?  
En heeft u problemen om een nieuwe verzekering af te sluiten?
Probleemverzekering.nl biedt u de oplossing. In veruit de meeste gevallen kunnen wij u een nieuwe verzekering aanbieden.

 

onverzekerd

Als uw auto, bestelauto, scooter of motor onverzekerd is dan is de kans groot dat u inmiddels een waarschuwingsbrief van het RDW heeft ontvangen. Om een sanctie van € 400,- te voorkomen moet u direct een verzekering afsluiten. Dat bent u ook verplicht volgens de wet. Staat ook uw woonhuis onverzekerd dan is het raadzaam opnieuw een woonhuisverzekering af te sluiten. U bent dat ook verplicht door uw hypotheekverstrekker. Verzekeringsmaatschappijen accepteren vaak niet dat u voor een lange periode onverzekerd bent geweest. In veruit de meeste gevallen kunnen wij voor vrijwel alle verzekeringen u een nieuwe aanbieding doen.

Wilt u een verzekering afsluiten?
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00.


 

Probleemverzekering verzorgt uw autoverzekering of andere verzekeringen

Zeker als de onverzekerde periode lang is zal een maatschappij niet meer tot acceptatie overgaan. Uiteraard kunnen wij dat wel. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken wij u om met ons contact op te nemen. Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00. 

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom u niet bent verzekerd of dat een verzekeraar u niet meer wenst te accepteren:
  • U hebt eerder een ongeluk veroorzaakt zonder geldige verzekering
  • U bent eerder aangehouden zonder een geldige verzekering
  • U bent eerder vergeten een autoverzekering af te sluiten
  • U hebt de premie niet of niet tijdig voldaan aan de oude verzekeraar
  • U hebt opzettelijk uw auto niet verzekerd
  • U bent gemoedsbezwaarde
  • U bent uit de verzekering gezet door bijvoorbeeld fraude
Boete RDW € 400,-
Het RDW doet steekproeven onder kentekenhouders of deze een geldige verzekering hebben. Hebt u geen geldige verzekering dan ontvangt u hiervan een brief thuis. Meestal is dit nog een waarschuwing. In sommige gevallen verzoekt de betreffende controledienst aan u of u een artikel 34-verklaring kunt afgeven. Dit is een bewijs van de autoverzekeraar dat het voertuig op een specifieke dag een geldige verzekering heeft gehad. Indien u dit niet kunt afgeven omdat u geen geldige verzekering heeft gehad dan zal het CJIB u een schikkingsvoorstel doen ( transactie ) van € 400,-. Voldoet u deze niet op tijd dan moet u voorkomen. Deze sanctie kan drie keer worden opgelegd.  Er zijn in Nederland naar schatting 250.000 onverzekerde voertuigen.

RDW Check verzekerd voertuig
Wilt u controleren of uw auto of motorvoertuig verzekerd is? Check dit dan op de website van het RDW.nl

Contactgegevens Probleemverzekering:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag