Probleemverzekeringen

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.
Of u in het verleden een strafbaar feit heeft gepleegd, een rijontzegging of iets anders heeft gehad, wij zijn u graag van dienst. Ook in andere probleemgevallen bieden wij u goede verzekeringsoplossingen aan. U kunt bij ons voor alle Probleemverzekeringen terecht. Ook bij:    

Contactformulier


Heeft u een probleem met het afsluiten van verzekeringen? 
Bel ons: 085-2100104 of vul het Probleemverzekeringen contactformulier in. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's, waaronder Probleemverzekeringen. Wij komen graag met u in gesprek om het probleem persoonlijk te bespreken en u een passende verzekeringsoplossing te offreren. Onze medewerkers zijn discreet en bieden u snel een passende oplossing aan.

Probleem verzekeringen
Ook wij merken dat verzekeraars steeds strenger worden bij de acceptatie van een nieuwe verzekering of wijziging op een bestaande verzekering. In de regel kan iemand met bijvoorbeeld een rijontzegging niet zomaar opnieuw een reguliere autoverzekering afsluiten en kan iemand met een strafrechtelijk verleden bijvoorbeeld geen inboedel of scooter meer verzekeren. Met dat soort Probleemverzekeringen kunt u heel goed bij ons terecht. U kunt ook bij ons terecht wanneer u problemen heeft gehad bij de afwikkeling van een schade, omdat de verzekeraar aangetoond heeft dat er fraude is gepleegd. In zo'n geval is de acceptatie voor een nieuwe reguliere verzekering vrijwel onmogelijk. Bij teveel motorrijtuig schadeclaims krijgt u een malusregistratie. Er zijn weinig verzekeraars die iemand met een malusregistratie willen verzekeren. Ook dat geval kun u bij Probleemverzekering gewoon een verzekering aanvragen.

Contactgegevens Probleemverzekeringen

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.