Rijontzegging

Iemand die een rijontzegging heeft gehad zal niet geaccepteerd worden door een reguliere verzekeraar. De meeste verzekeraars zullen u op basis van deze rijontzegging afwijzen. Als de rijontzegging binnen een periode van 5 jaar heeft plaatsgevonden, dan is een afwijzing 100% zeker. Het maakt daarbij geen verschil of dit komt door teveel alcohol, te hard rijden, drugsgebruik of een overtreding in de zin van Art. 5 van de Wegen Verkeerswet tijdens het besturen van een motorrijtuig. Wij bieden klanten die een rijontzegging hebben gehad alsnog de mogelijkheid om een autoverzekering of andere verzekering af te sluiten.

Autoverzekering afsluiten na rijontzegging
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt direct telefonisch contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.

Contactformulier


Hoe werken wij?
De Vereende Verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij voor mensen die elders niet terecht kunnen. De Vereende heeft geen acceptatieplicht. Ze werken uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf bij de Vereende een offerte aanvragen. Wij kunnen de offerte direct voor u opmaken.

Premiebetaling
Om een autoverzekering of andere motorrijtuigverzekering van de Vereende af te sluiten moet u drie maanden premie vooruit betalen plus een waarborgsom van € 268,-. Deze waarborgsom moet u zien als een vooruit betaalde garantie voor de premiebetaling aan de verzekeraar. U kunt daarna de premie per maand verder betalen. De eerste kwartaalbetaling voldoet u aan ons middels een iDEAL betaling. Wij zenden u hiervoor een betaallink toe per e-mail. Zodra u de betaling middels de betaallink heeft voldaan ontvangen wij hiervan een bevestiging en zullen wij de dekking van de Vereende autoverzekering aan u bevestigen. Een paar dagen later zenden wij u de polisbescheiden toe per post.

Rijontzegging na 5 jaar
Na 5 jaar is acceptatie bij een reguliere verzekeraar in sommige gevallen bespreekbaar. Wanneer u een rijontzegging heeft gehad dan is dit door de overheid bij Stichting CIS geadministreerd. Verzekeraars controleren bij de aanvraag van een verzekering uw gegevens bij Stichting CIS. Elke verzekeraar doet deze controle. Het is daarom ook beter gelijk open kaart te spelen bij de aanvraag van een verzekering en ons direct aan te geven dat u een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft gehad. Ondanks dat u een rijontzegging en CIS-registratie heeft ( gehad ) kunnen wij uw voertuig namelijk wèl verzekeren.

Een verzekering afsluiten ( na rijontzegging )
Wij bieden voor elk voertuig een verzekering aan. U kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een:

Een autoverzekering na rijontzegging afsluiten is mogelijk na:

Contactgegevens Probleemverzekering:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ma. | vrij. 09:00 - 17:00. Zaterdag 09:00 - 15:00.